پنکیک، غذای محبوب صبحانه: تجربه های نی نی سایتی ها
پنکیک یه انتخاب عالی برای صبحانه یا یه میان وعده خوشمزه است. توی نی نی سایت هم کلی بحث و تبادل نظر در موردش هست. من گشتم و گشتم و 18 تا از مهمترین تجربه ها و نکته هایی که مامانا به اشتراک گذاشته بودن رو براتون خلاصه کردم:
این نکات میتونه بهتون کمک کنه یه پنکیک عالی و خوشمزه درست کنید:
- ✔️آرد رو حتما الک کنید تا پنکیک تون پفکی بشه.
- ✔️از شیر ولرم استفاده کنید، نه سرد و نه خیلی داغ.
- ✔️بیکینگ پودر رو زیاد نریزید، باعث تلخی پنکیک میشه.
- ✔️تخم مرغ ها رو خوب بزنید تا زرده و سفیده یکدست بشه.
- ✔️مواد رو خیلی زیاد هم نزنید، فقط تا حدی که مخلوط بشن کافیه.
- ✔️تابه تون رو با روغن کم چرب کنید.
- ✔️حرارت تابه باید ملایم باشه، نه خیلی زیاد و نه خیلی کم.
- ✔️وقتی روی پنکیک حباب زد، وقت برگردوندنشه.
- ✔️میتونید از وانیل یا دارچین برای خوش طعم کردن پنکیک استفاده کنید.
- ✔️برای تزیین پنکیک از میوه های تازه، عسل، مربا، شکلات آب شده یا خامه استفاده کنید.
- ✔️اگه میخواید پنکیک شکلاتی داشته باشید، به موادش پودر کاکائو اضافه کنید.
- ✔️برای پنکیک رژیمی، میتونید از آرد جو دوسر به جای آرد سفید استفاده کنید.
- ✔️اگه شیر ندارید، میتونید از ماست رقیق شده استفاده کنید.
- ✔️برای اینکه پنکیک ها یک اندازه بشن، از پیمانه یا ملاقه برای ریختن مواد توی تابه استفاده کنید.
- ✔️بعد از اضافه کردن آرد مواد را زیاد هم نزنید چون باعث سفت شدن پنکیک میشه.
- ✔️برای تهیه پنکیک بدون تخم مرغ می تونید از موز له شده استفاده کنید.
- ✔️اضافه کردن یک قاشق غذا خوری روغن مایع به مواد پنکیک باعث نرم شدن بافت پنکیک می شود.
- ✔️برای خوش طعم شدن میتوانید از پوست رنده شده پرتقال یا لیمو استفاده کنید.

نوش جان!
اگه شما هم تجربه ای در مورد درست کردن پنکیک دارید، خوشحال میشم با ما به اشتراک بذارید.
پنکیک: 18 تجربه خوشمزه از نی نی سایت!
پنکیک یکی از اون صبحانههای خوشمزه و آسونه که خیلیها دوستش دارن. توی نی نی سایت هم بحثهای زیادی در مورد رسپیها و ترفندهای پخت پنکیک وجود داره. من گشتم و گشتم و 18 تا از جالبترین و کاربردیترین تجربههای مامانها و کدبانوهای نی نی سایتی رو براتون خلاصه کردم. با من همراه باشید!
1. راز پفکی شدن پنکیک: تخم مرغ جدا!
خیلی از کاربرا تاکید داشتند که جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ و هم زدن جداگانه سفیده تا حدی که فرم بگیره، باعث میشه پنکیک خیلی پفکی بشه. این یه راز کوچیکه ولی تاثیرش خیلی زیاده!سفیده را جداگانه بزنید تا سفت شود و بعد به آرامی به مواد اضافه کنید. این کار باعث میشود هوا بیشتری در مواد پنکیک وارد شود. نکته مهم: خیلی آرام و دورانی سفیده را با مواد دیگر مخلوط کنید. این روش باعث حفظ حباب های هوا و پفکی شدن پنکیک خواهد شد. نتیجه: پنکیک های سبک و پفکی!پس یادتون نره، تخم مرغها رو جدی بگیرید!
2. شیر یا ماست: کدوم بهتره؟
یه بحث همیشگی در مورد اینه که برای پنکیک شیر بهتره یا ماست. خیلیا میگن ماست باعث میشه پنکیک نرمتر و مرطوبتر بشه. اگر ماست استفاده میکنید، ماست پرچرب بهترین انتخابه. شیر هم باعث لطافت میشه، اما ماست یه بافت خاصی به پنکیک میده. میتونید هر دو رو امتحان کنید و ببینید کدوم رو بیشتر دوست دارید. اگر شیر ندارید، ماست جایگزین خوبیه. ماست طعم متمایزی به پنکیک میده. انتخاب بین شیر و ماست کاملا سلیقه ایه.
3. آرد مناسب: آرد شیرینی پزی یا همه منظوره؟
خیلیها معتقدند آرد شیرینی پزی برای پنکیک مناسبتره چون بافت سبکتری داره. اما آرد همه منظوره هم جواب میده. اگر آرد شیرینی پزی ندارید، نگران نباشید!آرد همه منظوره هم به خوبی کارتون رو راه میندازه. فقط دقت کنید که آرد رو الک کنید تا هوا بخوره و پنکیکتون سبکتر بشه. الک کردن آرد یه نکته خیلی مهمه!با الک کردن آرد، گلوله های آرد از بین میره. این کار باعث میشه پنکیک یکدست و لطیفی داشته باشید.
4. شکر: کم یا زیاد؟
مقدار شکر یه چیز سلیقهایه. بعضیا پنکیک شیرین دوست دارن، بعضیا نه. اما یادتون باشه شکر زیاد باعث میشه پنکیک زود بسوزه. میتونید از شکر قهوهای هم استفاده کنید. شکر قهوهای طعم کاراملی به پنکیک میده. اگر رژیم دارید، میتونید از شیرینکنندههای مصنوعی استفاده کنید. مقدار شکر رو کم کم اضافه کنید و تست کنید. به جای شکر میتونید از عسل یا شیره خرما استفاده کنید. انتخاب مقدار شکر به ذائقه شما بستگی داره.
5. وانیل: عطر و طعم جادویی!
اضافه کردن وانیل به پنکیک یه عطر و طعم فوقالعادهای بهش میده. حتما امتحانش کنید!میتونید از وانیل مایع یا پودر وانیل استفاده کنید. وانیل باعث میشه پنکیک خوشمزهتر و خوش عطرتر بشه. فقط یه مقدار کم وانیل کافیه. زیاد ریختن وانیل باعث تلخ شدن پنکیک میشه. وانیل یه ادویه جادوییه!با وانیل ساده ترین دسرها هم خوشمزه میشن.
6. کره آب شده: لطافت بیشتر!
اضافه کردن کره آب شده به مواد پنکیک باعث میشه بافت پنکیک خیلی لطیفتر و نرمتر بشه. به جای کره میتونید از روغن مایع هم استفاده کنید. کره طعم بهتری به پنکیک میده. کره رو قبل از استفاده آب کنید. کره آب شده رو به آرامی به مواد اضافه کنید. کره باعث میشه پنکیک طلایی رنگ بشه. پنکیک با کره خوشمزهتره!
7. بیکینگ پودر: عامل پف!
بیکینگ پودر یکی از مهمترین مواد برای پفکی شدن پنکیکه. حتما از بیکینگ پودر تازه استفاده کنید. بیکینگ پودر کهنه باعث میشه پنکیک پف نکنه. مقدار بیکینگ پودر رو دقیق اندازه گیری کنید. زیاد ریختن بیکینگ پودر باعث تلخ شدن پنکیک میشه. بیکینگ پودر رو با آرد مخلوط کنید. این کار باعث میشه بیکینگ پودر به طور یکنواخت در مواد پخش بشه. بیکینگ پودر راز پفکی شدن پنکیکه!
8. تابه مناسب: نچسب!
برای پخت پنکیک حتما از تابه نچسب استفاده کنید. اینجوری خیالتون راحته که پنکیک نمیسوزه و به تابه نمیچسبه. اگر تابه نچسب ندارید، میتونید از تابه معمولی هم استفاده کنید. فقط کف تابه رو چرب کنید. از حرارت ملایم استفاده کنید. اجازه بدید تابه کاملا گرم بشه. تابه نچسب کار رو راحت میکنه!با تابه نچسب خیالتون از سوختن پنکیک راحته.
9. حرارت مناسب: رمز طلایی شدن!
حرارت ملایم بهترین حرارت برای پخت پنکیکه. حرارت زیاد باعث میشه پنکیک زود بسوزه و داخلش خام بمونه. حرارت رو کم کم زیاد کنید تا به حرارت مناسب برسید. اگر حرارت زیاد باشه، پنکیک میسوزه. اگر حرارت کم باشه، پنکیک خمیر میشه. حرارت ملایم بهترین انتخابه!با حرارت ملایم پنکیک طلایی میشه. رمز طلایی شدن پنکیک، حرارت مناسبه!
10. اندازه گیری دقیق: کلید موفقیت!
برای اینکه همیشه پنکیکهای خوشمزه و یکدستی داشته باشید، سعی کنید مواد رو دقیق اندازه گیری کنید. از پیمانه های استاندارد استفاده کنید. اندازه گیری دقیق باعث میشه طعم پنکیک همیشه یکسان باشه. با اندازه گیری دقیق آشپزی لذت بخش تره. اندازه گیری دقیق کلید موفقیت در آشپزیه!از ترازو هم میتونید استفاده کنید. ترازو دقیق ترین ابزار برای اندازه گیریه.
11. استراحت دادن به مواد: بافت بهتر!
بعد از اینکه مواد پنکیک رو مخلوط کردید، اجازه بدید 10-15 دقیقه استراحت کنه. این کار باعث میشه بافت پنکیک بهتر بشه. استراحت دادن به مواد باعث میشه آرد بهتر جذب مایعات بشه. بعد از استراحت دادن، مواد رو دوباره هم بزنید. استراحت دادن یه راز کوچیکه!با استراحت دادن به مواد، پنکیک لطیف تری خواهید داشت. این نکته رو فراموش نکنید!استراحت دادن به مواد پنکیک، ارزشش رو داره.
12. حباب زدن روی پنکیک: نشانه آمادگی!
وقتی روی پنکیک حباب زد، یعنی وقتشه که برگردونیدش. این یه نشونه خیلی خوبه!حباب زدن نشون میده که پنکیک پخته شده. از یک کاردک برای برگردوندن پنکیک استفاده کنید. پنکیک رو با احتیاط برگردونید. حباب ها رو جدی بگیرید!حباب ها نشون میده که پنکیک داره پف میکنه. با دیدن حباب ها خوشحال بشید!
13. برگرداندن فقط یک بار: لطافت بیشتر!
پنکیک رو فقط یک بار برگردونید. زیاد برگردوندن باعث میشه سفت بشه. وقتی یک طرف پنکیک طلایی شد، برگردونیدش. فقط یک بار برگردوندن کافیه!زیاد برگردوندن پنکیک رو خشک میکنه. این نکته خیلی مهمه!با یک بار برگردوندن، پنکیک لطیف تری خواهید داشت. به این نکته توجه کنید!
14. گرم نگه داشتن پنکیک ها: لذت بیشتر!
اگر میخواید پنکیکها رو گرم نگه دارید، میتونید اونها رو توی فر با حرارت کم بذارید. فر رو روی کمترین درجه تنظیم کنید. پنکیک ها رو روی یک بشقاب بچینید. بشقاب رو داخل فر بذارید. گرم نگه داشتن پنکیک ها باعث میشه از خوردنشون بیشتر لذت ببرید. پنکیک گرم خیلی خوشمزه تره!با این روش همیشه پنکیک گرم دارید.
15. تاپینگ های متنوع: طعم های جدید!
میتونید پنکیکها رو با تاپینگهای مختلف مثل میوه، شکلات، عسل، خامه و . . . سرو کنید. تاپینگ ها به پنکیک طعم و مزه میدن. میتونید از میوه های فصل استفاده کنید. شکلات هم همیشه یه انتخاب خوبه!با تاپینگ های مختلف پنکیک رو خوشمزه تر کنید. تاپینگ ها سلیقه ای هستند. هر تاپینگی که دوست دارید رو انتخاب کنید!
16. رسپی های متنوع: دنیای پنکیک!
توی اینترنت رسپیهای خیلی متنوعی برای پنکیک وجود داره. میتونید رسپیهای مختلف رو امتحان کنید و بهترینش رو پیدا کنید. رسپی های مختلف رو امتحان کنید. رسپی های جدید رو امتحان کنید. با رسپی های مختلف پنکیک های متنوعی درست کنید. دنیای پنکیک خیلی بزرگه!همیشه چیز جدیدی برای یاد گرفتن وجود داره. از امتحان کردن رسپی های جدید نترسید!
17. پنکیک شکلاتی: یه گزینه جذاب!
اضافه کردن پودر کاکائو به مواد پنکیک، یه گزینه خیلی جذاب برای کساییه که پنکیک شکلاتی دوست دارن. پودر کاکائو باعث میشه پنکیک شکلاتی بشه. میتونید از شکلات چیپسی هم استفاده کنید. پنکیک شکلاتی خیلی خوشمزه است!بچه ها عاشق پنکیک شکلاتی هستند. پنکیک شکلاتی یه دسر خوشمزه است. حتما پنکیک شکلاتی رو امتحان کنید!
18. پنکیک رژیمی: یه انتخاب سالم!
اگر رژیم دارید، میتونید از آرد جو دوسر و شیر کم چرب برای تهیه پنکیک استفاده کنید. آرد جو دوسر یه انتخاب سالمه!شیر کم چرب کالری کمتری داره. میتونید از شیرین کننده های مصنوعی هم استفاده کنید. پنکیک رژیمی هم خوشمزه است!با پنکیک رژیمی میتونید از خوردن پنکیک لذت ببرید. سلامتی رو فراموش نکنید!






