نی‌ نی سایت

سوتی‌های آشپزی؛ وقتی آشپزخانه به میدان جنگ تبدیل می‌شود!

آشپزی، هنری شیرین و لذت‌بخش است، اما گاهی هم می‌تواند با چالش‌ها و سوتی‌های خنده‌داری همراه باشد. این سوتی‌ها، هم می‌توانند تجربه یادگیری باشند و هم خاطرات بامزه‌ای را رقم بزنند. امروز، سری به دنیای پر از اتفاقات جالب نی نی سایت زده‌ایم و گلچینی از سوتی‌های آشپزی کاربران را برای شما جمع‌آوری کرده‌ایم. با ما همراه باشید!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

از سوزاندن ته دیگ گرفته تا منفجر شدن قابلمه، هیچ چیز از قلم نیفتاده است!

  • ✔️“یه بار می‌خواستم کیک درست کنم، به جای شکر، نمک ریختم. نتیجه‌ش یه کیک شورِ غیرقابل خوردن شد!”
  • ✔️“داشتم عدس پلو درست می‌کردم، یادم رفت زیرش رو کم کنم. کل عدس پلو چسبید به ته قابلمه، مجبور شدم بندازمش دور!”
  • ✔️“یه بار می‌خواستم پیاز داغ درست کنم، حواسم پرت شد، یهو دیدم همه پیازها سیاه شدن!”
  • ✔️“یه شب مهمون داشتیم، قیمه بادمجون درست کرده بودم. آخر سر یادم افتاد بادمجون‌ها رو سرخ نکردم!”
  • ✔️“داشتم مربای آلبالو درست می‌کردم، یهو شکرک زد. کلی حرص خوردم!”
  • ✔️“یه بار خواستم ژله درست کنم، پودر ژله رو با آب سرد مخلوط کردم. ژله‌م اصلاً نبست!”
  • ✔️“داشتم کتلت درست می‌کردم، انقدر روغن ریخته بودم تو تابه که کتلت‌ها تو روغن غوطه‌ور شده بودن!”
  • ✔️“یه بار می‌خواستم ته چین درست کنم، زرده تخم مرغ رو از سفیده جدا نکردم. ته چینم شل و وارفته شد!”
  • ✔️“داشتم پیتزا درست می‌کردم، خمیرش خیلی نازک بود، از توری فر افتاد پایین!”
  • ✔️“یه بار می‌خواستم سس بشامل درست کنم، آردش گوله گوله شد. هرچی هم زدم درست نشد!”
  • ✔️“داشتم شله زرد درست می‌کردم، انقدر دارچین ریختم توش که رنگش سیاه شد!”
  • ✔️“یه بار می‌خواستم خورشت قورمه سبزی درست کنم، به جای لوبیا چیتی، لوبیا قرمز ریختم. مزه‌ش اصلاً خوب نشد!”
  • ✔️“داشتم کوکو سیب زمینی درست می‌کردم، انقدر رنده سیب زمینی درشت بود که کوکوها از هم وا رفتن!”
  • ✔️“یه بار می‌خواستم شیرینی نارگیلی درست کنم، به جای پودر نارگیل، آرد برنج ریختم!”
  • ✔️“داشتم آش رشته درست می‌کردم، رشته‌ها رو انقدر پختم که له شدن!”
  • ✔️“یه بار می‌خواستم مربای هویج درست کنم، هویج‌ها رو خیلی کلفت رنده کردم، مربام خیلی دیر پخت!”
  • ✔️“داشتم فرنی درست می‌کردم، انقدر نشاسته ریختم که مثل سنگ سفت شد!”
  • ✔️“یه بار می‌خواستم خمیر پیتزا درست کنم، به جای آب ولرم، آب داغ ریختم. خمیرم پخته شد!”
  • ✔️“داشتم سوپ جو درست می‌کردم، انقدر جو ریختم که سوپم خیلی غلیظ شد!”
  • ✔️“یه بار می‌خواستم کیک یزدی درست کنم، به جای روغن مایع، روغن جامد ریختم. کیک‌هام خیلی چرب شدن!”
  • ✔️“داشتم فسنجون درست می‌کردم، انقدر رب انار ریختم که فسنجونم خیلی ترش شد!”
  • ✔️“یه بار می‌خواستم شیر برنج درست کنم، شیرش سر رفت و کل گاز رو کثیف کرد!”
  • ✔️“داشتم حلوا درست می‌کردم، انقدر آرد رو تفت دادم که سوخت و تلخ شد!”
  • ✔️“یه بار می‌خواستم آش جو پرک درست کنم، به جای جو پرک، بلغور گندم ریختم!”
  • ✔️“داشتم خمیر پیراشکی درست می‌کردم، انقدر خمیر مایه ریختم که خمیرم خیلی پف کرد!”
  • ✔️“یه بار می‌خواستم کرم کارامل درست کنم، کاراملش سوخت و تلخ شد!”
  • ✔️“داشتم آش ترخینه درست می‌کردم، انقدر ترخینه ریختم که شور شد!”

این فقط گوشه‌ای از دریای بی‌کران سوتی‌های آشپزی بود. مطمئناً هر کدام از ما، حداقل یک بار در آشپزخانه سوتی داده‌ایم و از آن درس گرفته‌ایم.

شما هم اگر تجربه‌ای از سوتی‌های آشپزی دارید، در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید!





سوتی های آشپزی؛ خلاصه تجربه های نی نی سایت!

سوتی های آشپزی؛ خلاصه تجربه های نی نی سایت!

1. شکر به جای نمک!

یکی از کلاسیک ترین سوتی ها، اشتباه گرفتن شکر و نمک در غذاست. فکر کنید دارید قیمه می پزید و به جای نمک، کلی شکر می ریزید توش! دیگه هیچی، اون قیمه خوردنی نیست. خیلی ها این اشتباه رو کردن و اعتراف کردن که طعم غذا کلا نابود شده. بعضی ها هم سعی کردن با اضافه کردن نمک بیشتر، طعم شیرینی رو خنثی کنن که معمولا جواب نداده. یه کاربر نوشته بود: “من یه بار تو آش رشته به جای نمک، شکر ریختم. بچه‌ها فکر کردن دارم حلوای رشته درست می کنم!”یکی دیگه نوشته بود: “من تو قورمه سبزی شکر ریختم. دیگه هیچ وقت قورمه سبزی درست نکردم!”راه حل: همیشه قبل از اضافه کردن هر چیزی، یه کوچولو بچشیدش!راه حل: برچسب ها را چک کنید! حتما چک کنید که بسته نمک را برداشته اید، نه شکرراه حل: ظرف های نمک و شکر را متمایز کنید.

2. سوزاندن غذا

همه ما حداقل یک بار غذامون رو سوزوندیم. چه ته دیگ باشه، چه کل غذا، سوزوندن غذا یه اتفاق رایجه. بعضی ها وقتی غذا می سوزه، فقط قسمت های سوخته رو جدا می کنن و بقیه رو می خورن. بعضی ها هم کلا قید غذا رو می زنن. یه کاربر نوشته بود: “من یه بار داشتم کیک می پختم. یادم رفت و رفتم تلویزیون نگاه کنم. وقتی برگشتم دیدم آشپزخونه پر از دود شده و کیک تبدیل شده به ذغال!”یکی دیگه نوشته بود: “من ته دیگ سیب زمینی رو اونقدر سوزوندم که کل خونه بوی سوختگی گرفته بود. مجبور شدم همه پنجره ها رو باز کنم. “راه حل: تایمر بذارید و حواستون به غذا باشه. راه حل: اگر ته دیگ دارد می سوزد، یک فنجان آب کف قابلمه بریزید تا از سوختن بیشتر جلوگیری شود. راه حل: برای تهیه ته دیگ، شعله را کم کنید.

3. فراموش کردن مواد اولیه

فراموش کردن یکی از مواد اصلی غذا هم یه سوتی رایجه. مثلا یادتون بره تو ماکارونی گوشت بریزید یا تو عدس پلو، عدس!بعضی ها وقتی متوجه میشن یه چیزی رو فراموش کردن، سعی می کنن همون موقع اضافه اش کنن. بعضی ها هم میگن دیگه بی خیالش!یه کاربر نوشته بود: “من یه بار داشتم فسنجون درست می کردم. آخر سر یادم افتاد که گردو نریختم! دیگه خیلی دیر شده بود. “یکی دیگه نوشته بود: “من داشتم آش درست می کردم، آخر سر یادم افتاد که رشته نریختم. دیگه آش بدون رشته چه آشیه؟!”راه حل: قبل از شروع آشپزی، لیست مواد لازم رو چک کنید. راه حل: مواد اولیه را دم دست بگذارید تا فراموش نکنیدراه حل: یک چک لیست تهیه کنید و مواد را تیک بزنید.

4. شور شدن یا بی مزه شدن غذا

تنظیم کردن میزان نمک و ادویه هم کار سختیه. یه کم کم و زیاد بشه، غذا یا خیلی شور میشه یا خیلی بی مزه. بعضی ها وقتی غذا شور میشه، سعی می کنن با اضافه کردن سیب زمینی یا مواد دیگه، شوری رو کم کنن. بعضی ها هم میگن اشکال نداره، با ترشی می خوریم!یه کاربر نوشته بود: “من یه بار سوپم اونقدر شور شده بود که دیگه نمی شد خورد. مجبور شدم همشو بریزم دور. “یکی دیگه نوشته بود: “من همیشه غذام بی مزه میشه. هرچی ادویه میریزم، بازم انگار هیچی نریختم. “راه حل: نمک و ادویه رو کم کم اضافه کنید و مرتب بچشید. راه حل: برای غذاهای آبکی، قبل از اضافه کردن نمک و ادویه، کمی از آب غذا را بکشید. راه حل: اگر غذا شور شد، یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید.

5. افتادن وسایل در غذا

افتادن مو، قاشق، یا هر چیز دیگه ای تو غذا هم یه اتفاق ناخوشاینده. بعضی ها وقتی یه چیزی تو غذا می افته، اون تیکه رو درمیارن و بقیه غذا رو می خورن. بعضی ها هم دیگه نمی تونن اون غذا رو بخورن. یه کاربر نوشته بود: “من یه بار داشتم آشپزی می کردم، یه دفعه دیدم گوشواره ام افتاد تو قابلمه! دیگه اصلا نتونستم اون آش رو بخورم. “یکی دیگه نوشته بود: “من موهام خیلی میریزه. همیشه چند تا تار مو تو غذام پیدا میشه!”راه حل: موقع آشپزی، موهاتون رو ببندید و حواستون به وسایلتون باشه. راه حل: از زیورآلات استفاده نکنید. راه حل: از کلاه آشپزی استفاده کنید.

6. استفاده اشتباه از مواد اولیه

گاهی وقتا هم پیش میاد که یه ماده اولیه رو اشتباه استفاده کنیم. مثلا به جای آرد ذرت، آرد گندم بریزیم یا به جای خامه، شیر. بعضی ها وقتی متوجه میشن اشتباه کردن، سعی می کنن با اضافه کردن مواد دیگه، اشتباهشون رو جبران کنن. بعضی ها هم کلا قید غذا رو می زنن. یه کاربر نوشته بود: “من یه بار داشتم فرنی درست می کردم، به جای آرد برنج، آرد گندم ریختم. فرنی ام یه جوری شد، اصلا نمی شد خورد. “یکی دیگه نوشته بود: “من به جای بیکینگ پودر، جوش شیرین ریختم تو کیک. کیکم یه جوری پف کرد، انگار بادکنک بود!”راه حل: قبل از بهره‌گیری از هر ماده ای، مطمئن بشید که درست انتخابش کردید. راه حل: مواد را در ظروف مشخص و برچسب دار نگهداری کنید. راه حل: به دستور پخت دقت کنید.

7. درست نکردن اندازه ها در کیک پزی

درست نکردن اندازه ها در کیک پزی هم یک سوتی رایج است. درنتیجه باعث خراب شدن کل کیک خواهد شد. اگر بیش از اندازه مواد را بزنید، باعث می شود کیک شما سفت شود. یک کاربر نوشته بود:”من یه بار داشتم کیک می پختم، خوب همش نزدم پف نکرد. خیلی بد شده بود. “یک کاربر نوشته بود:”کیک را زیاد هم زدم سفت شد. هیچکی نخورد. “راه حل: با دقت اندازه گیری کنید. راه حل: کیک را به اندازه بزنید، نه بیشتر و نه کمتر!راه حل: مواد اولیه را درست استفاده کنید.

8. سوتی های عجیب و غریب

علاوه بر سوتی های رایج، یه سری سوتی های عجیب و غریب هم هست که فقط از بعضی ها سر میزنه.مثلا یه نفر نوشته بود: “من یه بار داشتم کتلت درست می کردم، یه دفعه یادم افتاد که تخم مرغ ندارم.به جاش یه دونه موز له شده ریختم توش!کتلت هام یه طعم عجیبی گرفته بود.“یه نفر دیگه نوشته بود: “من یه بار داشتم آش رشته درست می کردم، به جای کشک، ماست ریختم توش!آشم ترش ترش شده بود.“یه نفر دیگه نوشته بود: “من یه بار داشتم پیتزا درست می کردم، به جای پنیر پیتزا، پنیر تبریزی ریختم روش!

پیتزام یه جوری شور شده بود، انگار آب دریا ریخته بودن روش.

“راه حل: قبل از هر کاری، خوب فکر کنید و از عقلتون استفاده کنید!راه حل: از تجربیات دیگران استفاده کنید.راه حل: دستور پخت را با دقت بخوانید و مراحل را دنبال کنید.راه حل: به تست طعم و بو در حین آشپزی توجه کنید.

9. خاموش نکردن گاز

فراموش کردن خاموش کردن گاز بعد از اتمام پخت و پز، میتونه خیلی خطرناک باشه. بعضی ها وقتی یادشون می افته گاز رو خاموش نکردن، سریع برمیگردن و خاموشش می کنن. بعضی ها هم میگن خدا رو شکر که اتفاقی نیفتاد!یه کاربر نوشته بود: “من یه بار بعد از اینکه غذا رو پختم، یادم رفت گاز رو خاموش کنم. چند ساعت بعد که برگشتم خونه، دیدم شعله گاز هنوز روشنه! خیلی ترسیدم. “یکی دیگه نوشته بود: “من همیشه بعد از آشپزی، چند بار چک می کنم که گاز خاموش باشه. خیلی می ترسم یه وقت اتفاقی بیفته. “راه حل: بعد از اتمام پخت و پز، حتما گاز رو خاموش کنید. راه حل: یک یادآور روی یخچال بچسبانید. راه حل: قبل از خروج از خانه، تمام وسایل گازی را چک کنید.

10. بهره‌گیری از مواد تاریخ گذشته

بهره‌گیری از مواد تاریخ گذشته هم میتونه باعث خراب شدن غذا و حتی مسمومیت بشه. بعضی ها وقتی متوجه میشن یه ماده تاریخ گذشته استفاده کردن، کلا قید غذا رو می زنن. بعضی ها هم میگن اشکال نداره، یه کم بیشتر می پزیمش!یه کاربر نوشته بود: “من یه بار داشتم کیک می پختم، بعد فهمیدم تخم مرغ هام تاریخ گذشته بودن! دیگه کیک رو نپختم، همشو ریختم دور. “یکی دیگه نوشته بود: “من همیشه قبل از بهره‌گیری از هر ماده ای، تاریخ انقضاش رو چک می کنم. خیلی می ترسم یه وقت مسموم بشم. “راه حل: قبل از بهره‌گیری از هر ماده ای، تاریخ انقضاش رو چک کنید. راه حل: مواد غذایی را به طور مرتب بررسی کنید. راه حل: مواد غذایی تاریخ گذشته را دور بریزید.

11. ریختن بیش از حد روغن

ریختن بیش از حد روغن در غذا باعث چرب شدن و سنگین شدن غذا میشه. بعضی ها وقتی روغن زیاد میریزن، سعی می کنن با قاشق روغن اضافی رو بردارن. بعضی ها هم میگن اشکال نداره، خوشمزه تر میشه!یه کاربر نوشته بود: “من یه بار داشتم کتلت درست می کردم، اونقدر روغن ریختم که کتلت هام شناور شده بودن! دیگه اصلا نتونستم بخورمشون. “یکی دیگه نوشته بود: “من همیشه وقتی غذا درست می کنم، یه عالمه روغن میریزم توش. فکر می کنم اینجوری خوشمزه تر میشه. “راه حل: روغن رو کم کم اضافه کنید و به مقدار مورد نیاز اکتفا کنید. راه حل: از روغن های کم چرب استفاده کنید. راه حل: از اسپری روغن استفاده کنید.

12. داغ نبودن روغن

داغ نبودن روغن برای سرخ کردن باعث میشه غذا روغن زیادی جذب کنه و خمیر بشه. بعضی ها وقتی می بینن روغن داغ نیست، صبر می کنن تا داغ بشه و بعد غذا رو اضافه می کنن. بعضی ها هم میگن اشکال نداره، همینجوری می پزیمش!یه کاربر نوشته بود: “من یه بار داشتم سیب زمینی سرخ می کردم، روغنم داغ نبود. سیب زمینی هام یه جوری خمیر شدن، اصلا نمی شد خوردشون. “یکی دیگه نوشته بود: “من همیشه قبل از سرخ کردن هر چیزی، مطمئن میشم روغنم خوب داغ شده باشه. “راه حل: قبل از اضافه کردن غذا، مطمئن بشید روغن خوب داغ شده باشه. راه حل: یک تکه کوچک نان داخل روغن بیندازید. اگر سریع سرخ شد، روغن آماده است. راه حل: از حرارت مناسب برای سرخ کردن استفاده کنید.

13. بهره‌گیری از قابلمه نامناسب

بهره‌گیری از قابلمه نامناسب باعث سوختن یا نچسبیدن غذا میشه. بعضی ها وقتی متوجه میشن قابلمه نامناسبه، غذا رو به یه قابلمه دیگه منتقل می کنن. بعضی ها هم میگن اشکال نداره، همینجوری می پزیمش!یه کاربر نوشته بود: “من یه بار داشتم برنج می پختم، قابلمه ام ته گرفت. مجبور شدم برنج رو به یه قابلمه دیگه منتقل کنم. “یکی دیگه نوشته بود: “من همیشه برای پختن غذا، از قابلمه های نچسب استفاده می کنم. اینجوری خیالم راحته که غذا نمی سوزه. “راه حل: برای هر نوع غذا، از قابلمه مناسب استفاده کنید. راه حل: از قابلمه های نچسب برای پختن غذاهایی که احتمال سوختن دارند، استفاده کنید. راه حل: به جنس قابلمه و نوع حرارت مورد نیاز برای پخت غذا توجه کنید.

14. له شدن مواد در غذا

پخت بیش از حد و له شدن مواد در غذا باعث از بین رفتن بافت و طعم غذا میشه. بعضی ها وقتی می بینن مواد دارن له میشن، شعله رو کم می کنن یا غذا رو از روی حرارت برمی دارن. بعضی ها هم میگن اشکال نداره، همینجوری می خوریمش!یه کاربر نوشته بود: “من یه بار داشتم سوپ می پختم، سبزیجاتم اونقدر پختن که له شدن! سوپم یه جوری شده بود، انگار پوره سبزیجات بود. “یکی دیگه نوشته بود: “من همیشه حواسم هست که مواد غذا زیاد نپزن و له نشن. اینجوری غذا خوشمزه تر میشه. “راه حل: به زمان پخت مواد توجه کنید و از پخت بیش از حد جلوگیری کنید. راه حل: مواد را به ترتیب زمان پخت اضافه کنید. راه حل: شعله را تنظیم کنید تا از جوشیدن زیاد غذا جلوگیری شود.

15. فراموش کردن روشن کردن فر

فراموش کردن روشن کردن فر قبل از گذاشتن غذا توش، یه سوتی رایجه که باعث میشه غذا دیرتر بپزه یا اصلا نپزه. بعضی ها وقتی یادشون می افته فر رو روشن نکردن، سریع روشنش می کنن و صبر می کنن تا گرم بشه. بعضی ها هم میگن اشکال نداره، همینجوری می ذاریمش تو فر سرد!یه کاربر نوشته بود: “من یه بار داشتم پیتزا می پختم، یادم رفت فر رو روشن کنم. پیتزام یه جوری شده بود، انگار خمیر خام بود. “یکی دیگه نوشته بود: “من همیشه قبل از گذاشتن غذا تو فر، مطمئن میشم فر روشن و گرم شده باشه. “راه حل: قبل از گذاشتن غذا تو فر، حتما فر رو روشن کنید و بذارید گرم بشه. راه حل: تایمر فر را تنظیم کنید تا فراموش نکنید. راه حل: یک یادآور روی فر بچسبانید.

16. نمک نزدن به آب پاستا

نمک نزدن به آب پاستا باعث میشه پاستا بی مزه بشه. بعضی ها وقتی یادشون می افته به آب پاستا نمک نزدن، به سس پاستا نمک بیشتری اضافه می کنن. بعضی ها هم میگن اشکال نداره، همینجوری می خوریمش!یه کاربر نوشته بود: “من یه بار داشتم پاستا درست می کردم، یادم رفت به آب پاستا نمک بزنم. پاستام یه جوری بی مزه شده بود، انگار داشتم کاغذ می خوردم. “یکی دیگه نوشته بود: “من همیشه وقتی پاستا درست می کنم، به آب پاستا یه عالمه نمک میزنم. اینجوری پاستا خوشمزه تر میشه. “راه حل: قبل از پختن پاستا، حتما به آبش نمک بزنید. راه حل: مقدار نمک باید به اندازه ای باشد که طعم آب دریا را داشته باشد. راه حل: از نمک دریا استفاده کنید.

17. بهره‌گیری از زعفران تقلبی

بهره‌گیری از زعفران تقلبی باعث میشه غذا رنگ و طعم خوبی نداشته باشه. بعضی ها وقتی متوجه میشن زعفرانشون تقلبیه، از زردچوبه برای رنگ دادن به غذا استفاده می کنن. بعضی ها هم میگن اشکال نداره، همینجوری می خوریمش!یه کاربر نوشته بود: “من یه بار داشتم شله زرد درست می کردم، زعفرانم تقلبی بود. شله زردم یه جوری زرد شده بود، انگار داشتم زردچوبه می خوردم. “یکی دیگه نوشته بود: “من همیشه از زعفران اصل استفاده می کنم. زعفران تقلبی اصلا طعم و رنگ خوبی نداره. “راه حل: از زعفران اصل و مرغوب استفاده کنید. راه حل: زعفران را از فروشگاه های معتبر خریداری کنید. راه حل: به رنگ و بوی زعفران توجه کنید.

18. خرد نکردن پیاز

فراموش کردن خرد کردن پیاز قبل از تفت دادن باعث میشه پیاز دیرتر بپزه و طعم خوبی به غذا نده. بعضی ها وقتی یادشون می افته پیاز رو خرد نکردن، همون موقع خردش می کنن و به غذا اضافه می کنن. بعضی ها هم میگن اشکال نداره، همینجوری می پزیمش!یه کاربر نوشته بود: “من یه بار داشتم قیمه درست می کردم، یادم رفت پیاز رو خرد کنم. قیمه ام یه جوری شده بود، انگار پیاز درسته توش بود. “یکی دیگه نوشته بود: “من همیشه قبل از تفت دادن پیاز، حتما خردش می کنم. اینجوری پیاز زودتر می پزه و طعم خوبی به غذا میده. “راه حل: قبل از تفت دادن پیاز، حتما خردش کنید. راه حل: پیاز را ریز خرد کنید. راه حل: از رنده برای خرد کردن پیاز استفاده کنید.

19. بهره‌گیری از آب سرد برای پخت حبوبات

بهره‌گیری از آب سرد برای پخت حبوبات باعث میشه حبوبات دیرتر بپزن و سفت بمونن. بعضی ها وقتی از آب سرد استفاده می کنن، آب حبوبات رو عوض می کنن و آب جوش بهش اضافه می کنن. بعضی ها هم میگن اشکال نداره، همینجوری می پزیمش!یه کاربر نوشته بود: “من یه بار داشتم آش رشته درست می کردم، از آب سرد برای پخت حبوبات استفاده کردم. حبوباتم یه جوری سفت شده بودن، انگار داشتم سنگ می خوردم. “یکی دیگه نوشته بود: “من همیشه وقتی حبوبات می پزم، از آب جوش استفاده می کنم. اینجوری حبوبات زودتر می پزن و نرم میشن. “راه حل: برای پخت حبوبات، از آب جوش استفاده کنید. راه حل: حبوبات را از قبل خیس کنید. راه حل: از زودپز برای پخت حبوبات استفاده کنید.

20. زیاد هم زدن خمیر کیک

زیاد هم زدن خمیر کیک باعث میشه کیک سفت و خشک بشه. بعضی ها وقتی خمیر رو زیاد هم می زنن، کمی شیر یا آب بهش اضافه می کنن. بعضی ها هم میگن اشکال نداره، همینجوری می پزیمش!یه کاربر نوشته بود: “من یه بار داشتم کیک می پختم، خمیر رو زیاد هم زدم. کیکم یه جوری سفت شده بود، انگار داشتم آجر می خوردم. “یکی دیگه نوشته بود: “من همیشه خمیر کیک رو فقط در حدی که مواد با هم مخلوط بشن هم میزنم. اینجوری کیک نرم و لطیف میشه. “راه حل: خمیر کیک رو فقط در حدی که مواد با هم مخلوط بشن هم بزنید. راه حل: از همزن برقی استفاده کنید. راه حل: مواد را به تدریج اضافه کنید.

21. ریختن مواد خشک روی مواد تر در کیک پزی

ریختن مواد خشک روی مواد تر در کیک پزی باعث میشه خمیر یکدست نشه و گلوله گلوله بشه. بعضی ها وقتی مواد خشک رو روی مواد تر می ریزن، با همزن خوب هم می زنن تا خمیر یکدست بشه. بعضی ها هم میگن اشکال نداره، همینجوری می پزیمش!یه کاربر نوشته بود: “من یه بار داشتم کیک می پختم، مواد خشک رو روی مواد تر ریختم. خمیرم یه جوری گلوله گلوله شده بود، انگار داشتم سنگریزه می خوردم. “یکی دیگه نوشته بود: “من همیشه مواد خشک رو کم کم به مواد تر اضافه می کنم و همزمان هم میزنم. اینجوری خمیر یکدست و لطیف میشه. “راه حل: مواد خشک رو کم کم به مواد تر اضافه کنید و همزمان هم بزنید. راه حل: مواد را الک کنید. راه حل: از لیسک برای مخلوط کردن استفاده کنید.

22. نچسبیدن مواد به هم

اگر مواد اولیه به خوبی مخلوط نشوند و به خوبی نچسبند، غذا شکل درستی نمی گیرد و مزه مناسب را نخواهد داشت. درصورتی که مواد به خوبی به هم نچسبیده باشند، ظاهر غذا نیز خراب می شود. یک کاربر نوشته بود:”من کتلت درست کردم، موادم خوب مخلوط نشده بود. همه وا رفت. “یک کاربر نوشته بود:”برای تهیه دلمه، برنج و گوشتم خوب مخلوط نشده بود، همه دلمه ها از هم باز شد. “راه حل: مواد را به خوبی ورز دهید. راه حل: از آرد سوخاری برای چسبندگی بیشتر استفاده کنید. راه حل: از تخم مرغ استفاده کنید.

23. ریختن آب سرد روی برنج

ریختن آب سرد روی برنج در حال پخت باعث می‌شود برنج شفته شود. بعضی ها وقتی آب سرد روی برنج می ریزن، کمی روغن به آن اضافه می کنن تا شفته نشود. بعضی ها هم میگن اشکال نداره، همینجوری می خوریمش!یه کاربر نوشته بود: “من یه بار داشتم برنج می پختم، آب سرد ریختم روش. برنجم یه جوری شفته شده بود، انگار داشتم حریره برنج می خوردم. “یکی دیگه نوشته بود: “من همیشه وقتی برنج می پزم، فقط آب جوش بهش اضافه می کنم. اینجوری برنج دانه دانه و خوشمزه میشه. “راه حل: برای پخت برنج، از آب جوش استفاده کنید. راه حل: مقدار آب را درست تنظیم کنید. راه حل: شعله را کم کنید.

24. خوب آبکش نکردن ماکارونی

خوب آبکش نکردن ماکارونی باعث می‌شود سس به خوبی به ماکارونی نچسبد. بعضی ها وقتی ماکارونی رو خوب آبکش نمی کنن، کمی روغن به آن اضافه می کنن تا به هم نچسبد. بعضی ها هم میگن اشکال نداره، همینجوری می خوریمش!یه کاربر نوشته بود: “من یه بار داشتم ماکارونی درست می کردم، ماکارونی رو خوب آبکش نکردم. ماکارونی ام یه جوری به هم چسبیده بود، انگار داشتم آدامس می خوردم. “یکی دیگه نوشته بود: “من همیشه وقتی ماکارونی می پزم، ماکارونی رو خوب آبکش می کنم تا سس به خوبی بهش بچسبه. “راه حل: ماکارونی را به خوبی آبکش کنید. راه حل: از آب سرد برای آبکش کردن ماکارونی استفاده نکنید. راه حل: بعد از آبکش کردن، کمی روغن به ماکارونی اضافه کنید.

25. از قلم انداختن یک مرحله در دستور

اگر یک مرحله از دستور پخت را فراموش کنید باعث می شود غذا طعم اصلی را ندهد و یا اینکه ظاهر مناسبی نداشته باشد. فراموش کردن یک مرحله در دستور پخت گاهی باعث خراب شدن کل غذا می شود. یک کاربر نوشته بود:”من یادم رفت تخم مرغ به کوکو سبزی بزنم. بعد دیدم وا رفت. “یک کاربر نوشته بود:”من یادم رفت به خمیر پیتزا استراحت بدم. خیلی بد شد. “راه حل: دستور پخت را با دقت بخوانید و قدم به قدم پیش بروید. راه حل: قبل از شروع، تمام مواد لازم را آماده کنید. راه حل: هر مرحله را تیک بزنید تا فراموش نکنید.

26. کم یا زیاد کردن حرارت

کم یا زیاد کردن حرارت در پخت غذا باعث می شود که غذا به خوبی پخته نشود. زیاد بودن حرارت باعث می شود غذا بسوزد و کم بودن حرارت باعث می شود غذا خام بماند. یک کاربر نوشته بود:”من شعله را زیاد کردم و غذام ته گرفت و سوخت. “یک کاربر نوشته بود:”من شعله را خیلی کم کردم و غذام دیر پخت و بدمزه شد. “راه حل: حرارت را با توجه به نوع غذا و دستور پخت تنظیم کنید. راه حل: از شعله پخش کن استفاده کنید. راه حل: هر از گاهی غذا را چک کنید.

27. درست استفاده نکردن از ظروف

استفاده نادرست از ظروف هنگام پخت غذا باعث آسیب رسیدن به ظروف و یا حتی خراب شدن غذا شود. بهره‌گیری از قاشق فلزی در ظروف تفلون باعث آسیب رسیدن به تفلون می شود. یک کاربر نوشته بود:”من با قاشق فلزی ته قابلمه تفلون را خراشیدم و خرابش کردم. “یک کاربر نوشته بود:”من ظرف پیرکس را مستقیم روی شعله گذاشتم شکست. “راه حل: از ظروف مناسب برای هر نوع پخت و پز استفاده کنید. راه حل: از قاشق چوبی یا پلاستیکی در ظروف تفلون استفاده کنید. راه حل: ظروف پیرکس را فقط در فر استفاده کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا